HjemOm CSCBKontaktBLI MEDLEMARKIVTERMINLISTER Kjøp og Salg
 • Ny webside

 • Logg inn

  Hjem / Om CSCB

  Om CSCB

   

  Classic Scooter Club Bergen er en klubb for folk som digger scooteren som kultobjekt og kjøretøy og bor på deilige vestlandet. Vi legger vekt på sosiale hendelser og turer sammen. Om du vil bli medlem, klikk på "bli medlem" i menyen

   

  Organisajon og historie


  Classic Scooters Club Bergen (CSCB) ble stiftet 25. August 1990. Klubbens formål er å fremme og ivareta scooter miljøet i Bergensregionen. CSCB er opphavet til den nasjonale scooterklubben Vespa Club Norge (VCN). VCN er et fellesorgan som representerer en overbygning for alle norske scooterklubber som organiserer over 300 medlemmer. Via VCN inngår det norske miljøet i den internasjonale scooterorganisasjonen Federation Internationale des Vespa Clubs (FIV) som har eksistert siden 1953. FIV arbeider med formål å koordinere og utvikle kommunikasjon, initiativ og relasjoner over landegrensene. FIV dekker i dag 24 land og står sentralt ved gjennomføring av en rekke internasjonale arrangementer.
  CSCB ledes av et styre bestående av 5 representanter og 2 støttespillere. Vi organiserer ca. 60 medlemmer og er inne i en positiv vekst i medlemstallet.


  Hvem er vi og hva gjør vi på?
  Som medlem i CSCB har du sjansen til å treffe entusiastiske likesinnede, skaffe deler, støtte og tips når "mekking" må til, og ikke minst inngå i et positivt og aktivt miljø som dyrker scooteropplevelser og sosiale relasjoner.

  Våre aktiviteter spenner vidt med sterkt innslag av fellesturer lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Som kilde for informasjon, blant annet i form av distribusjon av vårt nasjonale "Scooter News", er CSCB-medlemskap uunnværlig. Våre begivenhetsrike sosiale arrangementer er alene grunn nok til straks å tegne medlemskap i klubben.

  Har du lenge gått med drømmen om scooter, en klassiker fra guttedagene, en "hardcore" scooter med boring og kompressor eller ønsker du å knytte din scooterkjøring til et miljø som virkelig kan "gamet", kontakt våre oppførte representanter. 


  Mediathor v3.0 beta-1