HjemOm CSCBKontaktBLI MEDLEMARKIVTERMINLISTER Kjøp og Salg
 • Hjulebord 19.jan-13

 • Logg inn

  Hjem / ARKIV / Hjulebord 19.jan-13

  Hjulebord 19.jan-13

    

   

   

   

   

   

  Kjære CSCBere

  Kryss av i almanakken 19. januar for årets hjulebord for tojulinger.

  Styret har gleden av å invitere til Hjulebord i klubbhuset den 19. januar. Tradisjonen tro vil det bli servert pinnekjøtt med all relevant garnityr. Arrangementkomiteen og årets kokkelag garanterer optimale opplevelser både kulinarisk og kulturelt. Kroppslige eskapader vil i all hovedsak bli utøvd på tradisjonelt vis på dansegulvet.

   

  Heder og godord vil som vanlig bli fremført med vibrerende stemme, skjelvende underleppe og med antydning til en dråpe i øyekroken.

   

  Det vil under festlighetene også bli fremlagt noen fremtidsplaner for både 2013 og 2014 som vi regner med vil bli gjenstand for entusiastisk dialog slik at god scooterstemning kan garanteres.

   

  Klubbens nye og historisk forankrede trofé vil bli presentert og muligens delt ut.

  Hederskomiteen arbeider med saken.

  For at kokkeflokken skal kunne beregne kvantiteter er det viktig at vi mottar din påmelding. Send noen velvalgte ord til ebj@ktb.no  -så vips, du er registrert som deltager på hjulebordet til CSCB. Oppgi fullt navn og mobilnummer til alle du melder på arrangementet. Startkontingenten er kraftig subsidiert og er i år satt til NOK 200,- pr. snute.

  Beste hilsen
  Styret

                                                           


  Mediathor v3.0 beta-1